ATTENTIE CHIEF !!!
De eerste vaars van Stantons Chief afkorting Chief heeft gekalfd op 1.10 jaar in Canada en is ook al ingeschreven met AB 85 pnt. zie de foto. 
Dit beloofd veel voor de toekomst. 
Ook in Nederland zullen de komende maanden de eerste dieren van Chief afkalven. Ook gezien de vele showsuccessen bij de kalveren en de pinken hebben we hoge verwachtingen hiervan.
Deze zeer complete exterieur stier Stantons Chief 
(2316 gTPI) maakt indruk met zijn exterieurwaarden(Can +13, DE 132 RZE, VS 2.97 PTAT) en vertoont verder geen fouten op alle andere kenmerken. 
Voor kg melk scoort hij +786 kg, ondersteund door een vlakke gehalten vererving. Hij heeft positieve gezondheidskenmerken en licht hellende, brede kruizen.
Dit totaalpakket maakt hem interessant voor elke exterieur liefhebber maar is gezien zijn verervingsbeeld ook breed inzet baar.
Chief is een High Octane-zoon uit een Numero Uno die afkomstig is uit de Cosmopolitan familie. Via vaders kant voert hij terug op Durham Barbie EX-92. Hij is een resultaat van een kruising van twee super koefamilies die al vele interessante stieren hebben voortgebracht!